top of page
BF Family Care Package

De Bumuana Foundation Family Care Package-campagne verbindt families met de broodnodige middelen en benodigdheden. Honger en ondervoeding zijn vaak gekoppeld aan extreme armoede wat lijdt tot gebrek aan voldoende en voedzaam voedsel.

 

Op dit moment worden gezinnen en weeshuizen in Angola geconfronteerd met de economische gevolgen van de coronacrisis wat lijdt tot dreigingen van honger, verergerd door het gebrek aan toegang tot financiële middelen. Bumuana Foundation ondersteund families in nood, waaronder weeshuizen en gezinnen met jonge kinderen met onvoldoende middelen. We kunnen niet wegkijken.

Doneer vandaag nog een BF Family Care Package en help ervoor te zorgen dat kinderen in de meest kwetsbare gemeenschappen in Angola voedsel en veiligheid hebben.

Uw donatie zal een onmiddellijke impact hebben op een weeshuis of een gezin met jonge kinderen.

 

Elk zorgpakket kost €40,00 en bevat middelen en benodigdheden die geschikt zijn voor weeshuizen en gezinnen met jonge kinderen.

De Family Care Packages omvatten:

Voedselvoorziening voor een gezin van verschillende grootte, bestaande uit ingrediënten voor een hoofdmaaltijd, een lichte maaltijd en diverse andere artikelen zoals olie, granen.

 

Distributie: Weeshuizen en gezinnen met jonge kinderen komen in aanmerking voor de zorgpakketten, deze worden zorgvuldig uitgekozen door het Bumuana Foundation team.

 

Het doel van de zorgpakketten is om zo veel mogelijk gezinnen en weeshuizen in nood te verbinden met broodnodige middelen dat beantwoordt aan de menselijke waardigheid.

De zorgpakketten voor voedselzekerheid zijn bedoeld om kwetsbare in de gemeenschap in staat te stellen hun toegang tot voedsel te verbeteren. 

Steunen kan via overschrijving op onze rekening: BE42 0019 1316 5554

Met melding: BF Care Package.

Wij danken u alvast voor uw steun.

Flyer
bottom of page